Kurkuma

KURKUMA, UW NIEUWE BONDGENOOT VOOR GEZONDE GEWRICHTEN

Al eeuwenlang wordt kurkuma gebruikt in de keuken en in de Aziatische geneeskunde. De kurkumawortel is een specerij aan dewelke vele deugden wordt toegewezen waaronder een gunstig effect op de gewrichten.

Het is meer precies curcumine, één van de actieve bestanddelen van kurkuma, die een invloed heeft op onze mobiliteit. Curcumine is een krachtig en natuurlijk antioxidant die werkt op de oorzaak van gewrichtsgevoeligheid. Curcumine draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten, spieren en pezen maar ook om kraakbeenveroudering te voorkomen en te beperken.

EEN VEILIG EN ZEKER ALTERNATIEF

Talrijke studies werden uitgevoerd op curcumine en bevestigen de interesse en veiligheid van dit natuurlijke alternatief. Er is inderdaad aangetoond dat curcumine zeer weinig bijwerkingen heeft en langdurig zonder maagcomplicaties kan worden gebruikt.

KURKUMA JA, MAAR NIET ONDER EENDER WELKE VORM !

Enkel kurkumapoeder in uw gerechten toevoegen is niet voldoende om te kunnen genieten van de weldaden van deze duizendjarige specerij : curcumine is in vet oplosbaar en dus weinig absorbeerbaar door ons organisme. Daarom zou er dagelijks een heel grote hoeveelheid curcumine moeten ingenomen worden om van zijn effect optimaal te kunnen genieten. Gelukkig bestaat er een oplossing…

Onze oplossingen

This post is also available in: Belgique-FR English Français-FR

FLEXOFYTOL-curucma

This post is also available in: Belgique-FR English Français-FR